Ampumahiihto

Kouvolan Hiihtoseurassa toimii aktiivinen ampumahiihtojaosto

Ympärivuotiseen harjoitteluun sisältyy ammuntaa erilaisin harjoittein sekä monipuolista harjoittelua suksilla, jalan tai pyöräillen. Ampumahiihtäjät kilpailevat ampumahiihdossa, -rullahiihdossa ja -juoksussa. Yhteistyössä Kouvolan Suunnistajien kanssa osa ampumahiihtäjistä kilpailee myös ampumasuunnistuksessa.

Seuramme ampumahiihtäjät harjoittelevat ammuntaa ympäri vuoden Tyrrin ampumakeskuksessa Utissa. Ampumahiihtoharjoituksia tehdään lähialueiden ampumahiihtoradoilla.

Kouvolan Hiihtoseuran ampumahiihtäjät ampumassa vierekkäisillä paikoilla.

Mukaan harrastamaan ampumahiihtoa?

Ampumahiihtoharjoittelun voi aloittaa noin kymmenvuotiaana. Mitään aiempaa lajitaustaa ei tarvita. Kotoa tulisi löytyä pari vapaan tyylin suksia, mutta aloittaa voi ilman omaa ampumahiihtokivääriä. Alkuun pääsee seuran aseilla.

Järjestämme säännöllisesti lajin tutustumispäiviä, mutta olet tervetullut tutustumaan toimintaamme ja kokeilemaan lajia koska vain. Ole yhteydessä yhteyshenkilöömme Jorma Laukkaseen.

Ampumahiihtäjillä ei ole erillistä harjoitusmaksua, mutta jokainen maksaa itse tarvittavat patruunat. Jokainen lajia harjoitteleva, harrastava ja lajissa kilpaileva tarvitsee suomisport.fi kautta hankittavan lisenssin.

Ajankohtaisia juttuja ja tulevia tapahtumia Somessa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 days ago

Talven toiset avoimet matalan kynnyksen ampumahiihdon sarjahiihdot lajitaustaa omaaville su 22.1.2023. Ilmoittautumiset Tyrrissä ennen kohdistusta. Kohdistus klo 11:00. Sarjat junioreille ja aikuisille. Huom: parhaimpia suksia ei kannata ottaa latupohjan paikoin välttävän kunnon vuoksi. Tervetuloa! Lisätietoja Mikko Innanen p. 0404188506. ... See MoreSee Less

Talven toiset avoimet matalan kynnyksen ampumahiihdon sarjahiihdot lajitaustaa omaaville su 22.1.2023. Ilmoittautumiset Tyrrissä ennen kohdistusta. Kohdistus klo 11:00. Sarjat junioreille ja aikuisille. Huom: parhaimpia suksia ei kannata ottaa latupohjan paikoin  välttävän kunnon vuoksi. Tervetuloa! Lisätietoja Mikko Innanen p. 0404188506.
2 weeks ago

Avoimet matalan kynnyksen ampumahiihdon sarjahiihdot lajitaustaa omaaville su 15.1.2023. Ilmoittautumiset Tyrrissä ennen kohdistusta. Kohdistus klo 11:00. Sarjat junioreille ja aikuisille. Huom: parhaimpia suksia ei kannata ottaa latupohjan paikoin välttävän kunnon vuoksi. Tervetuloa! ... See MoreSee Less

Avoimet matalan kynnyksen ampumahiihdon sarjahiihdot lajitaustaa omaaville su 15.1.2023. Ilmoittautumiset Tyrrissä ennen kohdistusta. Kohdistus klo 11:00. Sarjat junioreille ja aikuisille. Huom: parhaimpia suksia ei kannata ottaa latupohjan paikoin  välttävän kunnon vuoksi. Tervetuloa!
2 weeks ago

KHS:n Petra Muukka ja Mikko Innanen mukana Anjalan hiihdoissa 8.1.2023. Linkki tuloksiin 👇
timoharju.fi/TP/2023_AnLi_tu.htm
Anjalan Liitto