Ampumahiihto

Kouvolan Hiihtoseurassa toimii aktiivinen ampumahiihtojaosto

Ympärivuotiseen harjoitteluun sisältyy ammuntaa erilaisin harjoittein sekä monipuolista harjoittelua suksilla, jalan tai pyöräillen. Ampumahiihtäjät kilpailevat ampumahiihdossa, -rullahiihdossa ja -juoksussa. Yhteistyössä Kouvolan Suunnistajien kanssa osa ampumahiihtäjistä kilpailee myös ampumasuunnistuksessa.

Seuramme ampumahiihtäjät harjoittelevat ammuntaa ympäri vuoden Tyrrin ampumakeskuksessa Utissa. Ampumahiihtoharjoituksia tehdään lähialueiden ampumahiihtoradoilla.

Kouvolan Hiihtoseuran ampumahiihtäjät ampumassa vierekkäisillä paikoilla.

Mukaan harrastamaan ampumahiihtoa?

Ampumahiihtoharjoittelun voi aloittaa noin kymmenvuotiaana. Mitään aiempaa lajitaustaa ei tarvita. Kotoa tulisi löytyä pari vapaan tyylin suksia, mutta aloittaa voi ilman omaa ampumahiihtokivääriä. Alkuun pääsee seuran aseilla.

Järjestämme säännöllisesti lajin tutustumispäiviä, mutta olet tervetullut tutustumaan toimintaamme ja kokeilemaan lajia koska vain. Ole yhteydessä yhteyshenkilöömme Jorma Laukkaseen.

Ampumahiihtäjillä ei ole erillistä harjoitusmaksua, mutta jokainen maksaa itse tarvittavat patruunat. Jokainen lajia harjoitteleva, harrastava ja lajissa kilpaileva tarvitsee suomisport.fi kautta hankittavan lisenssin.

Ajankohtaisia juttuja ja tulevia tapahtumia Somessa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 days ago

Seuranmestaruudet ratkottiin eilen Palomäen laduilla.
Linkin tuloksiin löydät seuran www-sivujen etusivulta 🤩
kouvolanhiihtoseura.fi/
... See MoreSee Less

Seuranmestaruudet ratkottiin eilen Palomäen laduilla.
Linkin tuloksiin löydät seuran www-sivujen etusivulta 🤩
1 week ago

Sunnuntaina KHS:n ampumahiihtäjät Laura Punkkinen ja Aino Koskela kisasivat Orimattilassa.

Alla linkki kisasivuille:
www.orimattilanjymy.fi/hiihto-ampumahiihto/kilpailut-ja-tapahtumat/kansalliset-ah/kilpailukutsu/

Alla linkki kisasivuille:
1 week ago

Kaikille avoimet seuranmestaruushiihdot ma 19.2.2024 hyppyrimäellä. Startit klo 18:00 alkaen. Numerolappujen jako klo 17 alkaen. Sarjoja kaikille. Matkat 1. sarjahiihtojen tapaan. Hiihtotapa vapaa.

Ilmoittautumiset la 17.2. klo 21:00 mennessä os. hiihto@kouvolanhiihtoseura.fi

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset la 17.2. klo 21:00 mennessä os. hiihto@kouvolanhiihtoseura.fi

Tervetuloa!
2 weeks ago

Kymin Koskenpojat järjesti la 10.2.2024 kansalliset ampumahiihdot pikakisana. Mukana KHS:n ampumahiihtäjiä:

• N13 Elma Gren 4.
• ⁠N17 Hilma Hyyrynen 1. ja Aino Koskela 2.
• ⁠N19 Laura Punkkinen 2.
• ⁠M60 Mikko Innanen 4.

Linkki tuloksiin: www.lavinmaki.fi/kykp/kisat/livepikakisa.html

@kyminkoskenpojat

• N13 Elma Gren 4.
• ⁠N17 Hilma Hyyrynen 1. ja Aino Koskela 2.
• ⁠N19 Laura Punkkinen 2.
• ⁠M60 Mikko Innanen 4.

Linkki tuloksiin: https://www.lavinmaki.fi/kykp/kisat/livepikakisa.html

@kyminkoskenpojatImage attachmentImage attachment+6Image attachment
3 weeks ago

Eilisten sarjahiihtojen tulokset löytyvät seuramme verkkosivuilta osoitteesta www.kouvolanhiihtoseura.fi

@sjteamkhs
@sarivaaranen

@sjteamkhs
@sarivaaranen
4 weeks ago

KHS:n Hilma Hyyrynen, Aino Koskela, Elma Gren ja Laura Punkkinen kisasivat nuorten ampumahiihdon SM-kilpailuissa tänä viikonloppuna. Aino ja Hilma upeasti SM-mitaleille molempina päivinä. Eilen normaalimatka, tänään pikakilpailu 🎯🎯🎯🎯🎯

Ahveniston Ampumahiihtäjien järjestämät kilpailut kisattiin Hollolan Hälvälässä.

Alla linkki tuloksiin:
www.aah-hml.fi/tapahtumat/nuorten-sm-kilpailut-ja-kansalli/tulokset/
... See MoreSee Less

Ahveniston Ampumahiihtäjien järjestämät kilpailut kisattiin  Hollolan Hälvälässä.

Alla linkki tuloksiin:
https://www.aah-hml.fi/tapahtumat/nuorten-sm-kilpailut-ja-kansalli/tulokset/Image attachmentImage attachment+3Image attachment
Lataa lisää

Valmentajat ja yhteystiedot